Etsinnässä Pesumestari kattojen ylle!

Etsinnässä Pesumestari kattojen ylle! Oletko sinä seuraava kattokumppani?

Tulevaisuuden pesumestari Uudellemaalle ja Pirkanmaalle

Pese kätesi talven työnteosta ja suuntaa katseesi kausityöhön kattojen ylle! Etsimme nyt oma-aloitteista ja innokasta tekijää pesumestarin pestiin puhdistamaan asiakkaidemme katot valmiiksi timanttista käsittelyämme varten Uudenmaan ja Pirkanmaan alueelle. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä me koulutamme sinut työhön kattavalla, palkallisella perehdytysjaksolla.

Mitä tehtävä vaatii?

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. Voit olla rauhallinen introvertti taikka puhelias ekstrovertti, sillä työyhteisöstämme löytyy paikkoja kaikenlaisille ihmisille. Innovatiivinen sekä joustava asenne auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä erityisen hyvin.

Kattava perehdytys antaa sinulle valmiuden työskennellä työtehtävässä ammattilaisen tavoin. Ratkaisukeskeisyys sekä ammattiylpeys ovat avainasemassa, jotta pärjäät tässä työssä.

Mikäli olet valmis fyysiseen työhön, et pelkää korkeita paikkoja ja sinulta löytyy B-ajokortti, olet enemmän kuin valmis! Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Pesumestarin tehtävät ovat monipuolisia

Pesumestarina huolehdit asiakkaidemme vesikaton pesusta, omien työkohteiden suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta samalla sinulla on työyhteisön ja tiimin tuki. Koko kauden ajan käytössäsi on kouluttaja / mentori, vahvistamassa omaa kasvavaa osaamistasi.

Kausityö huhtikuusta syyskuuhun, talveksi vaikka Thaimaahan!

Työ on kausityö huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. Työ alkaa kattavalla koulutuksella, joka kestää yhden viikon ajan. Koulutuksen ajalta maksetaan tuntipalkkaa.

Perehdytysjakson jälkeen palkkaus määräytyy työsaavutustason mukaisesti urakkapalkkana.  Urakkapalkan suuruus on neliö perusteinen. Työmaita saa suoritettua päivästä riippuen 1-3. Kohteet ovat monipuolisia ja innokkuus työhön auttavat sinua onnistumaan.

Kauden (toukokuu – elokuu) keskiansiosi ovat arviolta 15 000 – 20 000 €

Työ soveltuu mainosti opiskelijan kesätyöpaikaksi tai kausityöläiselle raikkaaseen ulkoilmatyöhön kesän ajaksi, jonka jälkeen voit viettää talven vaikka matkustellen.

5 syytä tehdä töitä Kattokumppaneilla!

Olemme rakentaneet vuodesta 2016 asti yritystä, joka tarjoaa motivoivan ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan. Kuukausittain palkitsemme onnistuneimmat työntekijät.

 • Ei turhaa duunia! Saat toteuttaa palvelua, jota ihmiset oikeasti tarvitsevat.
 • Pääset mukaan porukkaan, joka pyrkii auttamaan sinua työssäsi kaikella mahdollisella tavalla.
 • Pääset yhdessä rakentamaan ennakoivaa ajattelutapaa suomalaisille, eli on viisaampaa huoltaa kuin korjata tai uusia pakon edessä.
 • Palkkaus on alan huippua.
 • Tässä työssä kohtaa vapaus ja vastuu. Saat itse suunnitella työsi, joten harrastukset ja vapaa-aika sopivat mukaan myös kausityöntekijän elämään.

Oletko sinä seuraava kattokumppani? Hae täyttämällä alla oleva lomake.

Lisätietoja sinulle kertoo
Roosa Raivio
Asennuspäällikkö


  Hakukohde* Liitä CV (vapaaehtoinen). Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa

  Liity kattojen kumppaneihin!

  Saat sähköpostiisi silloin tällöin hyödyllistä kattotietoutta, ja kuulet ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista.

   Käsittelemme henkilötietojasi
   tietosuojaselosteemme mukaisesti.