Myynti 010 2124862

Haemme katon pesijää!

Etsinnässä pesijä kattojen ylle! Oletko sinä seuraava kattokumppani?

Tulevaisuuden pesumestari Uudellemaalle ja Pirkanmaalle

Pese kätesi talven työnteosta ja suuntaa katseesi kausityöhön kattojen ylle! Etsimme nyt oma-aloitteista ja innokasta tekijää pesijän pestiin puhdistamaan asiakkaidemme kattoja Uudenmaan ja Pirkanmaan alueelle. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä me koulutamme sinut työhön kattavalla, palkallisella perehdytysjaksolla.

Mitä tehtävä vaatii?

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. Voit olla monenlaisella työhistorialla varustettu, sillä työyhteisöstämme löytyy paikkoja kaikenlaisille ihmisille. Innovatiivinen sekä joustava asenne auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä erityisen hyvin.

Kattava perehdytys antaa sinulle valmiuden työskennellä työtehtävässä ammattilaisen tavoin. Ratkaisukeskeisyys sekä ammattiylpeys ovat avainasemassa, jotta pärjäät tässä työssä.

Mikäli olet valmis fyysiseen työhön, et pelkää korkeita paikkoja ja sinulta löytyy B-ajokortti, olet enemmän kuin valmis! Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Pesijän tehtävät ovat monipuolisia

Katon pesijänä huolehdit asiakkaidemme vesikaton pesusta, omien työkohteiden suunnittelusta sekä toteutuksesta.

Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta samalla sinulla on työyhteisön ja tiimin tuki. Koko kauden ajan käytössäsi on kouluttaja / mentori, vahvistamassa omaa kasvavaa osaamistasi.

Kausityö huhtikuusta syyskuuhun, talveksi vaikka Thaimaahan!

Työ on kausityö huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. Työ alkaa kattavalla koulutuksella, joka kestää yhden viikon ajan. Koulutuksen ajalta maksetaan tuntipalkkaa.

Perehdytysjakson jälkeen palkkaus määräytyy työsaavutustason mukaisesti urakkapalkkana.  Urakkapalkan suuruus on neliö perusteinen. Työmaita saa suoritettua päivästä riippuen 1-3. Kohteet ovat monipuolisia ja innokkuus työhön auttavat sinua onnistumaan.

Kauden (toukokuu – elokuu) ansiosi ovat arviolta 13 000 – 20 000 €

Työ soveltuu mainosti opiskelijan kesätyöpaikaksi tai kausityöläiselle raikkaaseen ulkoilmatyöhön kesän ajaksi, jonka jälkeen voit viettää talven vaikka matkustellen.

3 syytä tehdä töitä Kattokumppaneilla!

Olemme rakentaneet vuodesta 2016 asti yritystä, joka tarjoaa motivoivan ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan. Kuukausittain palkitsemme onnistuneimmat työntekijät.

 • Palkkaus on alan huippua
 • Pääset mukaan tiiviiseen porukkaan, joka pyrkii auttamaan sinua työssäsi kaikella mahdollisella tavalla.
 • Tässä työssä kohtaa vapaus ja vastuu. Saat itse suunnitella työsi, joten harrastukset ja vapaa-aika sopivat mukaan myös kausityöntekijän elämään.
  Huom!
  Käsittelemme hakemukset tammi- ja helmikuun vaihteessa.

Oletko sinä seuraava kattokumppani? Hae täyttämällä alla oleva lomake.

Lisätietoja sinulle kertoo
Roosa Raivio
Asennuspäällikkö


  Liitä CV (vapaaehtoinen). Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Liity kattojen kumppaneihin!

  Saat sähköpostiisi silloin tällöin hyödyllistä kattotietoutta, ja kuulet ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista.

   Käsittelemme henkilötietojasi
   tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.