Tule meille töihin

Odotamme innolla hakemustasi!

Keitä me olemme?

Kodin Kattokumppanit Oy on vuonna 2016 perustettu yritys. Toimimme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, joissa sinua odottaa 40/20 mahtavaa työkaveria. Osaamisemme juontuu 15 vuoden taakse ja olemme keksineet uniikin ratkaisun, joka poistaa suurimman osan kattoremontin tarpeista ja voi lisätä sen käyttöikää jopa 10-30 vuodella. Visiomme on muuttaa ihmisten käsitystä remontoinnista ennakoivaan ajatteluun ja haluamme varmistaa, että yksikään suomalainen ei maksa enää turhista kattoremonteista.

Kattokumppaneilla arvostamme työntekijöitämme suuresti ja tarjoamme mahdollisuuden edetä ja kehittyä urallasi. Haluamme tarjota alan parhaan työpaikan ja tiimimme odottaakin innolla hakemustasi.

Oletko sinä seuraava kattokumppani? 

Tärkeintä meille

Tiimityö

Yhden katon Timanttipinnoitus vaatii monen tiimin yhteistyötä. Kun ihmiset voi hyvin, tiimit tekevät meistä voittamattomia.

Vaikuttavuus

Haluamme säväyttää ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiin, ystäviin, sekä koko rakennusalaan Suomessa.

Asiakkaat

Rakennamme yhdessä tien visioomme. Sinulle on olemassa oikea ratkaisu.

Avoimet työpaikat

Alla näet avoimet paikat - toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen, jos meillä ei olisikaan juuri tällä hetkellä haussa tiettyä henkilöä.

Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus

Kysy lisätietoja

Kai-Eerik Kuosa
Myyntijohtaja

puh. 044 529 0810‬