Kattokumppanien tarina

Olemme ihmisten ja kattojen kumppaneita

Me kattokumppanit uskomme, että kukaan ei halua tehdä kattoremonttia. Se on silti välttämätöntä, jos odotamme olohuoneessa katosta tippuvia pisaroita.

Haluamme pitää katostasi niin hyvin huolta, ettei kattoa tarvitse uusia kokonaan. Haluamme tehdä myös viisasta liiketoimintaa, jotta me yrittäjät sekä työntekijät saamme palkan työstämme, ja saamme toteuttaa unelmia ja pitää huolen perheistämme.

Vietämme töissä ison ajan elämästämme. Tulemme aina pitämään huolen siitä, ettei Kattokumppaneilla työskentely ole välttämätön pakko selvitäkseen laskuista, vaan teemme työstä osan onnellista arkea.

Onnellisten työntekijöiden kautta olemme saavuttaneet markkinoiden suurimman kilpailuedun; Onnellisen, meistä suomalaisista miehistä ja naisista marssivan rintaman, säästääksemme ihmisiltä joka vuosi miljoonia euroja taistelussa turhia kattoremontteja vastaan!

"Haluamme varmistaa, ettei yksikään omakotiasuja maksa enää turhasta kattoremontista",
Heikki Väyrynen, yrittäjä

Näin me toimimme

Kuuntelemme

On olemassa paljon kattoja, joille ei oikeasti tarvitse tehdä muuta kuin tarkastus. Siksi kuuntelemme talon omistajan toiveet.

Kerromme

Valokuvaamme katon, jotta talon omistajat saavat realistisen käsityksen siitä, missä kunnossa katto on. Kerromme myös kaikki havaitsemamme asiat, mitä olisi hyvä tietää.

Autamme

Jos katto olisi aika huoltaa, voit luottaa siihen, että teemme sen mahdollisimman kustannustehokkaasti, parhaalla ratkaisulla.

Sinun ja kattosi kumppanina, Kattokumppanien yrittäjät

Heikki Väyrynen
Toimitusjohtaja, Yrittäjä

puh. 044 970 3960

Elia Kinnunen
Myyntijohtaja, Yrittäjä

puh. 044 333 1088

Kai-Eerik Kuosa
Markkinointijohtaja, Yrittäjä

puh. 044 529 0810‬

Ota yhteyttä

    Käsittelemme henkilötietojasi
    tietosuojaselosteemme mukaisesti.