VOITA katon korkeapainepesu (arvo 1500 €)!

Kattokumppanien tarina

Olemme ihmisten ja kattojen kumppaneita

Katto on talon tärkein suoja: jos vesi tulee katosta läpi, kattovillat ja kattotuolit kostuvat, katon rakenteet alkavat lahota ja homeelle syntyy otolliset olosuhteet. 

Katon lisäksi omakotiasukkaalla on paljon muutakin huolehdittavaa ja ylläpidettävää. Tehtävämme on helpottaa tätä taakkaa ja säästää omakotiasujan rahaa.

Jotta Suomessa ei tehtäisi yhtään turhaa kattoremonttia

Jos katosta pidetään ennakoidusti huolta, kestää se aikaa ja säitä, eikä kattoremontille ole tarvetta koskaan. Harva tietää, että kattoa voisi huoltaa ennalta. Usein odotetaan vasta lopullista kattoremonttia.

Tosiasiassa sekä tiili- että peltikatoista voidaan saada ikuisia säännöllisellä huolenpidolla. Tehtävämme on olla omakotiasukkaan kumppani kodin tärkeimmän suojan ylläpitämiseen.

"Haluamme varmistaa, että yksikään omakotiasuja ei maksa enää turhista kattoremonteista",
Heikki Väyrynen, yrittäjä

Näin me toimimme

Porukalla tehdään!

Teemme työt aina yhtenä tiiminä ja panostamme toisen tukemiseen. Vietämme suuren ajan elämästämme töitä tehden ja me itse päätämme, onko se mukavaa ja motivoivaa. Yrittäjinä haluamme nauttia työelämästä ja luoda koko porukalle mukavan ympäristön tehdä töitä.

Wow! on lupauksemme

Olemme äärimmäisen ylpeitä kavereista, jotka tekevät itse huollon ja timanttipinnoituksen. Haluamme saada omakotiasujat ihastelemaan työntekoamme ja synnyttää todellisen yllätyksen talon ulkonäöstä. Tässä olemme onnistuneet ja tulemme onnistumaan!

Koe rakkautemme

Käydessämme ajatuksia läpi toiminnastamme henkilöstön kesken, rakkaus tuli esiin toistuvasti. Mikä rakkaus? Sitä ei voi selittää, se pitää nähdä ja kokea. Haluamme tuoda sen mukanamme ja näyttää sen tekemisessämme.

Sinun ja kattosi kumppanina, Kattokumppanien yrittäjät

Heikki Väyrynen
Toimitusjohtaja, Yrittäjä

puh. 044 970 3960

Elia Kinnunen
Myyntijohtaja, Yrittäjä

puh. 044 333 1088

Kai-Eerik Kuosa
Markkinointijohtaja, Yrittäjä

puh. 044 529 0810‬

Ota yhteyttä

    Käsittelemme henkilötietojasi
    tietosuojaselosteemme mukaisesti.