Myynti 010 2124862

Tiilikaton pinnoituksen hinta

Paljonko maksaa omakotitalon tiilikaton pinnoitus?

Tämä usein kysytty kysymys tulee vastaan aika ajoin, varsinkin omakotitalon omistajien suusta tai näppäimistöltä. Vaikka olisi mukava kertoa suorilta käsin tarkka tiilikaton maalauksen hinta (toisin sanottuna pinnoituksen hinta), ei tämä ole valitettavasti aina mahdollista. Tiilikaton kattopinnoituksen hintaan kun vaikuttavat niin monet tekijät. Pinta-ala (neliömetrit), katon jyrkkyys, katon muoto, olemassa oleva kattomateriaali sekä erityisesti käytetty kattopinnoite sekä uuden pinnoitteen hinta määrittävät lopullisen summan.

Omakotitalon tiilikaton pinnoituksen hinta voi vaihdella useista tekijöistä riippuen, kuten esimerkiksi katon koon, kunnon ja käytetyn pinnoitemateriaalin mukaan. Yleisesti ottaen tiilikaton pinnoituksen hinta voi olla noin 20-30 euroa neliöltä.

Tiilikaton pinnoituksen hinta saadaan kuitenkin selville varsin nopeasti. Kattokumppaneiden asiantuntijat tulevat halutessasi tekemään katollesi maksuttoman kartoituksen eli Kattodiagnoosin. Jos tiilikattosi kaipaa pinnoitusta, teemme tarjouksen siitä heti. Tiilikaton pinnoituksella lisäät kattosi käyttöikää jopa kymmenillä vuosilla!

Aina ei tiilikaton pinnoitus kuitenkaan riitä. Kattodiagnoosi kertoo katon oletetun käyttöiän ohella tarvittavia ja suositeltuja toimenpiteitä. Jos tiilikattosi kaipaa kattoremonttia, suosittelemme tällöin luotettavia toimijoita tällaiseen urakkaan.

Katon kunnon ennakkoarviointi säästää kustannuksissa

Ennakoiva kunnossapito on avainasemassa, kun halutaan vähentää omakotitalon remonttihuolia. On hyvä tietää, että muutaman vuoden jälkeen tiilikatolla muodostuu sammalta, joka kuluttaa tiilien pinnoitetta. Kymmenen vuoden jälkeen tiilien pinta kuluu ja huokoistuu. Tämän vuoksi tiilet imevät sisäänsä enemmän vettä. Halkeamat johtuvat puolestaan usein sammalkasvusta.

Yli kahdenkymmenen vuoden ikäisessä katossa tiilet ovat kuin pesusieniä, ja jokainen ymmärtää, että katolla tällainen ominaisuus ei ole koskaan hyväksi. Syksyn ja talven tullessa “märät tiilet” jäätyvät ja halkeavat. Katon huoltaminen ei ole välttämättä myöhäistä, mutta säästäminen alkaa ennakoinnista.

Timanttipinnoitus™ Kattokumppaneilta

Kattokumppanit on kehittänyt yli 1000 urakan ja asentajien yhteensä kymmenien vuosien kokemuksella sekä erityisosaamisella ainutlaatuisen ja äärimmäisen kustannustehokkaan Timanttipinnoituksen™ katoille. Kun tiilikattosi huolletaan ja pinnoitetaan Timanttipinnoitus-ratkaisulla, ei kattoa tarvitse välttämättä uusia vuosikymmeniin.

Timanttipinnoitus™ tehdään kolmessa vaiheessa. Ensimmäiseen vaiheeseen kuuluvat pohjatyöt, toiseen vaiheeseen huolto ja kolmanteen vaiheeseen itse pinnoitus. Pinnoitteena käytämme Cooling-paint erikoispinnoitetta.

Esimerkkihintoja omakotitalon tiilikaton pinnoituksesta:

Omakotitalo, jossa

 • loiva katto
 • katon pinta-ala 350 m2

Perushuoltotoimenpiteet: 7800 euroa

Omakotitalo, jossa

 • jyrkkä katto
 • katon pinta-ala 230 m2
 • paljon rikkinäisiä tiiliä

Läpivientien tiivistys, pellitysten tiivistys, harja-ja reunalistojen kiinnitysten vaihto: 7300 euroa

Jos tiilikattosi näyttää haalistuneen tai kerryttää sammalta, on aika kiinnostua tiilien todellisesta kunnosta. Tiilikaton huolto ja timanttipinnoitus poistaa vuotoriskit ja tekee katosta uudenveroisen. Jos tiilikattosi kaipaa pinnoitusta tai huoltoa, ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö.

Tilaa kattodiagnoosi

Liity kattojen kumppaneihin!

Saat sähköpostiisi silloin tällöin hyödyllistä kattotietoutta, ja kuulet ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista.

  Käsittelemme henkilötietojasi
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.