Myynti 010 2124862

Haemme myyjää!

Etsinnässä myyjä! Oletko sinä seuraava kattokumppani?

Oletko sinä seuraava myyjämme?

Etsimme tiimiimme innokasta ja heittäytymiskykyistä myyjää. Sykkiikö sinun sydämesi uusille kohtaamisille ja loistavalle asiakaspalvelulle? Myyjänä olet osa myyntitiimiämme ja pyrit tavoitteellisesti tarjoamaan palveluitamme ja tuotteitamme asiakkaillemme. 

Mitä tehtävä vaatii?

Tehtävässä onnistuaksesi sinun tulee olla rohkeasti oma itsesi ja sinulta löytyy asiakaspalveluhenkistä asennetta. Aiempi kokemus myyntityöstä on vahva etu. Työskentelet helposti tiimin kanssa, mutta olet samalla oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä. Olet joustava sekä tavoitteellinen työssäsi ja puhut sujuvaa suomen kieltä. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Myyjän tehtävät ovat monipuolisia

Tehtävääsi myyjänä kuuluu asiakashankinta, kattojen kartoitukset sekä palveluidemme myynti. Tämä ei kuitenkaan ole puuduttava toimistotyö puhelimen ääressä. Teemme töitä hyvässä porukassa ja myyntialueille mennään yhdessä tiiminä.

Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta sinulla on mukavan työyhteisön jatkuva tuki. Koko kauden ajan myyntipäällikkö sekä muu tiimi tukee myyjää päivittäisessä työssään ja vahvistaa sinun kasvavaa osaamista.

Oikeasti hyvä palkkaus

Palkkasi koostuu tehokkaasta myyntityöstä ansaituista provisioista ja bonuksista. Keskimääräinen myyjän palkkamme on 40 000 – 60 000 € vuodessa, ja parhaat tekijät pääsevät 100 000 – 150 000 € vuosiansioihin.

3 syytä tehdä töitä Kattokumppaneilla!

Kodin Kattokumppanit Oy on vuonna 2016 perustettu yritys. Toimimme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, joissa sinua odottaa mukavat myyntitiimit.

Yrityksenä tarjoamme työntekijöille motivoituneen ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan. Käytössämme on palkitsemisjärjestelmä työntekijöiden kesken. Kuukausittain palkitsemme onnistuneimmat työntekijät. 

 1. Sinun ei tarvitse myydä roskaa! Saat myydä uniikkia ratkaisua, jota ihmiset oikeasti tarvitsevat!
 2. Palkkaus on alan huippua.
 3. Bonusmalli mahdollistaa sinulle palkallisen 3 kuukauden loman joulu-, tammi- ja helmikuun ajaksi, jolloin sinun ei tarvitse olla töissä.

Lisätietoja sinulle kertoo
Kai-Eerik Kuosa

Myyntijohtaja

010 212 4862‬

  Liitä CV (vapaaehtoinen). Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Liity kattojen kumppaneihin!

  Saat sähköpostiisi silloin tällöin hyödyllistä kattotietoutta, ja kuulet ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista.

   Käsittelemme henkilötietojasi
   tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.