Myynti 010 2124862

Haemme katon pinnoittajaa!

Etsinnässä pinnoittaja kattojen ylle! Oletko sinä seuraava kattokumppani?

Pinnoittajaksi Uudellemaalle ja Pirkanmaalle

Nyt etsimme oma-aloitteista ja innokasta tekijää pinnoittajamestarin pestiin kattojen huoltotöitä varten Uudenmaan ja Pirkanmaan alueelle. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä me koulutamme sinut työhön kattavalla, palkallisella perehdytysjaksolla. Työkokemus vastaavista töistä tai esimerkiksi maalari tutkinto katsotaan kuitenkin merkittäväksi eduksi.

Mitä tehtävä vaatii?

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. Voit olla rauhallinen introvertti taikka puhelias ekstrovertti, sillä työyhteisöstämme löytyy paikkoja kaikenlaisille ihmisille. Innovatiivinen sekä joustava asenne auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä erityisen hyvin.

Kattava perehdytys antaa sinulle valmiuden työskennellä työtehtävässä ammattilaisen tavoin. Ratkaisukeskeisyys sekä ammattiylpeys ovat avainasemassa, jotta pärjäät tässä työssä. Aikaisempi alan kokemus tai esim. Kokemusta maalauksesta katsotaan eduksi!

Mikäli olet valmis fyysiseen työhön, et pelkää korkeita paikkoja ja sinulta löytyy B-ajokortti, olet enemmän kuin valmis! Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Katon pinnoittajan tehtävät ovat monipuolisia

Tehtävääsi pinnoittajana kuuluu vesikatteen pinnoitus ja siihen liittyvät monipuoliset työvaiheet. Ja mikä parasta, näitä töitä tehdään sää varauksella, eli vesisateessa ei tarvitse tehdä töitä!

Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, mutta samalla sinulla on työyhteisön ja tiimin tuki. Koko kauden ajan käytössäsi on kouluttaja / mentori, vahvistamassa omaa kasvavaa osaamistasi.

Kausityö huhtikuusta syyskuuhun, talveksi vaikka Thaimaahan!

Työ on kausityö huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. 

Työ alkaa kattavalla koulutuksella, joka kestää kaksi viikkoa. Koulutuksen ajalta maksetaan tuntipalkkaa. Perehdytysjakson jälkeen palkkaus määräytyy työsaavutustason mukaisesti urakkapalkkana.  Urakkapalkan suuruus on neliöperusteinen. Kohteet ovat monipuolisia ja innokkuus vaihtelevaan työhön auttavat sinua onnistumaan.

Kauden (toukokuu – elokuu) keskiansiosi ovat arviolta 12 000 – 20 000 €

Työ soveltuu mainosti opiskelijan kesätyöpaikaksi tai kausityöläiselle raikkaaseen ulkoilmatyöhön kesän ajaksi.

3 syytä tehdä töitä Kattokumppaneilla!

Kodin Kattokumppanit Oy on vuonna 2016 perustettu yritys. Toimimme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, joissa sinua odottaa jopa 50 mahtavaa työkaveria.

Yrityksenä tarjoamme työntekijöille motivoituneen ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan. Käytössämme on palkitsemisjärjestelmä työntekijöiden kesken. Kuukausittain palkitsemme onnistuneimmat työntekijät. 

 1. Palkkaus on alan huippua
 2. Pääset mukaan tiiviiseen porukkaan, joka pyrkii auttamaan sinua työssäsi kaikella mahdollisella tavalla.
 3. Tässä työssä kohtaa vapaus ja vastuu. Saat itse suunnitella työsi, joten harrastukset ja vapaa-aika sopivat mukaan myös kausityöntekijän elämään.

  Huom!

  Käsittelemme hakemukset tammi- ja helmikuun vaihteessa.

 

 

Oletko sinä seuraava kattokumppani? Hae täyttämällä alla oleva lomake.

Lisätietoja sinulle kertoo
Kai-Eerik Kuosa

Yrittäjä

044 529 0810‬

  Liitä CV (vapaaehtoinen). Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Liity kattojen kumppaneihin!

  Saat sähköpostiisi silloin tällöin hyödyllistä kattotietoutta, ja kuulet ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista.

   Käsittelemme henkilötietojasi
   tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.