Myynti 010 2124862

Voita pelti- tai tiilikaton timanttipinnoitus!

Onko kattosi loiste päässyt hiipumaan? Osallistu arvontaan ja voita katollesi uusi elämä.

✅ Kyllä, osallistun arvontaan

Täytä tiedot ja voita

Arvontaan osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt, jotka löytyvät alempaa tältä sivulta.

  Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Arvonnan säännöt

  Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (pois lukien Kodin Kattokumppanit Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä).

  Arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuun osallistuneet, vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka täyttävät kilpailusivustolla olevan lomakkeen 31.8.2024 mennessä. Arvonta suoritetaan 1.9.2024.

  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimella tai sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

  Osallistuminen: Osallistumisaika on 1.2. – 31.8.2024. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei enää hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Kilpailuun voi osallistua täyttämällä kilpailukuponki osoitteessa www.kattokumppanit.fi/arvonta.

  Palkinto: Kilpailuajan jälkeen arvotaan kilpailun voittajaa, joka on oikeutettu seuraavaan palkintoon:

  Kodin Kattokumppanit Oy:n tekemään tiili- tai peltikaton timanttipinnoitukseen.

  Palkinto on henkilökohtainen, eikä voittoa voi luovuttaa toiselle. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Koko palkinto on käytettävä yhdellä kertaa. Jos arvonnan aikana on jo ehditty tilata Kattokumppanien timanttipinnoituspalkinto ja arvonnan voitto osuu kohdalle, hyvitämme voiton jälkikäteen.

  Järjestäjän vastuu: Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun sivulla. Järjestäjä vastaa lakisääteisestä arpajaisverosta.

  Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä palvelun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Osallistuminen ei edellytä maksua tai ostamista. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.