Myynti 010 2124862

Avoin hakemus

Jätä avoin hakemus

Millaista työ Kattokumppaneilla yleensä on?

Työ on pääsääntöisesti kausityö huhtikuun lopusta syyskuun alkuun. Näin ollen työmme sopivat hyvin kausityötä tekeville, jotka lähtevät talveksi Thaimaahan, taikka opiskelijoille, jotka haluavat hieman paremman kuukausipalkan kuin yleisemmistä kesätöistä! 

Itse urakoita tekevien työt alkavat joka kausi kattavalla koulutuksella, joka kestää kaksi viikkoa. Koulutuksen ajalta maksetaan tuntipalkkaa. Perehdytysjakson jälkeen palkkaus määräytyy työsaavutustason mukaisesti urakkapalkkana.  Urakkapalkan suuruus on neliö perusteinen. Kohteet ovat monipuolisia ja innokkuus vaihtelevaan työhön auttavat sinua onnistumaan.

Kauden (toukokuu – elokuu) keskiansiot ovat olleet arviolta:

 • Pesumestari 15 000 – 20 000 €
 • Huoltomestari 15 000 – 20 000 €
 • Pinnoittajamestari 18 000 – 25 000 €

Työ soveltuu mainosti opiskelijan kesätyöpaikaksi tai kausityöläiselle raikkaaseen ulkoilmatyöhön kesän ajaksi.

Myyjillä palkkas koostuu tehokkaasta myyntityöstä ansaituista provisioista ja bonuksista. Keskimääräinen myyjän palkkamme on ollut 40 000 – 60 000 € vuodessa, ja parhaat tekijät pääsevät 100 000 – 150 000 € vuosiansioihin.

5 syytä tehdä töitä Kattokumppaneilla!

Kodin Kattokumppanit Oy on vuonna 2016 perustettu yritys. Toimimme Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla, joissa sinua odottaa jopa 50 mahtavaa työkaveria.

Yrityksenä tarjoamme työntekijöille motivoituneen ja hyvinvoinnista huolehtivan työpaikan. Käytössämme on palkitsemisjärjestelmä työntekijöiden kesken. Kuukausittain palkitsemme onnistuneimmat työntekijät. 

 1. Ei turhaa duunia! Saat toteuttaa palvelua, jota ihmiset oikeasti tarvitsevat. Näin ollen et ole myymässä pakkopullaa, vaan pääset oikeasti säästämään asiakkaiden euroja.
 2. Pääset mukaan porukkaan, jolle todella merkitsee tiimihenki sekä miten pärjäät työssäsi.
 3. Pääset yhdessä rakentamaan ennakoivaa ajattelutapaa suomalaisille; viisaampi huoltaa kuin antaa hajota ja ostaa uutta.
 4. Palkkaus on oikeasti alan huippua!
 5. Tässä työssä kohtaa vapaus ja vastuu. Saat itse suunnitella työsi, joten harrastukset ja vapaa-aika sopivat mukaan myös kausityöntekijän elämään.


Oletko sinä seuraava kattokumppani? Hae täyttämällä alla oleva lomake.

  Liitä CV (vapaaehtoinen). Maksimitiedostokoko 10 MB. CV voi olla PDF- tai Word-muodossa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Liity kattojen kumppaneihin!

  Saat sähköpostiisi silloin tällöin hyödyllistä kattotietoutta, ja kuulet ensimmäisenä esimerkiksi arvonnoista.

   Käsittelemme henkilötietojasi
   tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.